LIGA PRVAKA

Verbalni sukob i teške optužbe: Arteta mi je vrijeđao obitelj, a nije on jedini...

13.03.2024 u 09:36

Bionic
Reading

Trener Porta Sergio Conceicao optužio je trenera Arsenala Mikela Artetu za vrijeđanje njegove obitelji na sinoćnjoj utakmici Lige prvaka u kojoj seu Englezi prošli dalje nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca

Junak pobjede bio je golman Arsenala David Raya koji je dvjema obranama odveo londonski klub u četvrtfinale Lige prvaka, prvi puta nakon 2010. godine.

Nažalost, uzbudljiva nogometna predstava ostala je u sjeni nesportskog ponašanja igrača i stožera obje momčadi, a posebna priča je verbalni sukob trenera nakon posljednjeg zvižduka.

'Ono što je Arteta rekao prema našoj klupi na španjolskom, uvrijedio je moju obitelj. Izgleda da su to odlike španjolskih trenera jer je ista situacija bila i s Guardiolom. Na kraju sam mu rekao da obrati pažnju što govori jer koga god da je vrijeđao, taj više nije među nama. I neka se fokusira na treniranje svoje momčadi jer zbog individualne kvalitete igrača ima obvezu raditi više i bolje', rekao je trener Porta.

Arteta je odbacio sve optužbe Sergija Conceicaa, a klupski izvori navode da Španjolac nije rekao ništa o obitelji svog rivala.

  • +12
1/8 finala Lige prvaka, Arsenal - Porto (12.3.2024.) Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL