U ŽARU BORBE

Velikog trenera nazvao 'starom pi**om' i šokirao Englesku!

12.01.2014 u 20:14

Bionic
Reading

Newcastleov menadžer Alan Pardew pošteno je verbalno izvrijeđao svog kolegu na klupi Manchester Cityja Manuela Pellegrinija tijekom nedjeljnog premierligaškog ogleda dvaju klubova...

Vikao je Pardew na čileanskog nogometnog stratega potkraj prvog poluvremena, a razlog je bilo nezadovoljstvo poništenim Newcastleovim golom Cheicka Tiotea.

Sudac Mike Jones poništio je gol jer je smatrao da je Yohan Gouffran, koji je u trenutku Tioteovog udarca bio u zaleđu, ali nije dotaknuo loptu, smetao vidnom polju Cityjevog vratara Joea Harta i tako utjecao na igru.


Pardew je na račun Pellegrinija uputio svakakve prostote, nazvao ga između ostaloga "starom piz...", a kasnije kad se malo ohladio, priznao je vlastitu pogrešku.

'Čujem da se priča o onome što sam rekao i ispričavam se zbog svojih komentara, bio sam u žaru. Ispričao sam mu se i imao sam sreće da je on to prihvatio. Rekao sam da se ispričavam za jednu konkretnu riječ. Znate, mi se uvijek verbalno međusobno provociramo. Ono što je on meni rekao ostat će privatno, ali da budem iskren, nije zaslužilo takav odgovor. Bio sam frustiran danas, kao i Newcastleovi navijači, ali nisam se žalio na svaku odluku,' objasnio je Pardew nakon susreta koji je završio pobjedom Manchester Cityja.