šok za hrvata

Veliki zaokret u transferu Marija Mandžukića: Bivši 'vatreni' vraća se u Torino, cijeli posao s katarskim klubom pada u vodu?

24.12.2019 u 07:36

Bionic
Reading

Mario Mandžukić trebao je potpisati za katarski Al-Duhail i zaraditi 12 milijuna eura za sezonu i pol, ali talijanski mediji pišu kako je sve pod upitnikom jer je došlo do neslaganja oko osobnih uvjeta

Mario Mandžukić otputovao je u Katar gdje je trebao potpisati za tamošnji Al-Duhail i priključiti se nekadašnjem suigraču iz Juventusa Mehdiju Benatiji. Pisalo se kako će donedavni hrvatski reprezentativac potpisati ugovor na 18 mjeseci i to za ogromnu plaću.

Katarski klub mu je trebao dati osam milijuna eura po sezoni što znači da bi u godinu i pol, do ljeta 2021. godine, zaradio 12 milijuna eura. Sve je već bilo 'gotovo', Juventusu je trebalo pripasti pet milijuna eura, ali sada TuttoMercato piše kako je posao ipak propao i da se Mandžo vraća u Torino.

Mandžukić kod novog trenera Juventusa Maurizija Sarrija nije dobio niti minutu u igri i logičan je potez bio potražiti novu sredinu. Kao mogući udvarači spominjali su se Milan, Manchester United, ali i nekoliko klubova iz Kine i Katara. Ipak, najkonkretniji je bio Al-Duhail i činilo se kako će hrvatski napadač napokon pronaći klub u kojem će nastaviti karijeru.

Talijani sada pišu kako je Mandžo na putu za Torino i da je cijeli posao na rubu propasti zbog neslaganja oko uvjeta koje klub nudi hrvatskom napadaču. Nije točno navedeno gdje je zapelo, ali očito Al-Duhail nije bio spreman ispoštovati ono što je dogovoreno.

Isti izvor piše kako se ipak može postići dogovor i da nije sve još gotovo, ali je očito negdje zapelo i za sada je Mandžukić još uvijek igrač Juventusa. Hoće li to i ostati ili će ipak potpisati unosan ugovor kakav zaslužuje, vidjet ćemo kroz nekoliko dana.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Nenad Bjelica, Massimo, braća Sinković, Gordan Jandroković…