gotovo je!

Mario Mandžukić već je na liječničkom pregledu, potpisuje za novi klub i dobiva najveću plaću u karijeri

22.12.2019 u 07:39

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac 33-godišnji Mario Mandžukić, ove nedjelje trebao bi potpisati ugovor s novim klubom, točnije katarskim Al Duhailom

Saga o novom klubu Marija Mandžukića trebala bi biti gotova ove nedjelje. Već se mjesecima ime bivšeg hrvatskog reprezentativca, a trenutno napadača Juventusa razvlačilo po medijima, jer svima je bilo jasno da je nepravedno zanemaren od strane Maurizia Sarrija, stratega 'Stare dame'.

Iako već ima 33 godine, Mandžukić je igrao na najvišem nivou, bio obožavan od strane navijača i nikome nije bilo jasno zašto je zacementiran na tribinama.

Naravno, s obzirom na njegove kapacitete, karijeru bez ozljeda, svi su navijali vidjeti Mandžukića još uvijek na terenima i s toga se postavljalo pitanje gdje će i kada Mario preseliti.

Bilo je ponuda iz Njemačke, Engleske i daleke Kine, a očito su najuporniji, ali i najizdašniji bili čelnici katarskog Al Duhaila, koji su Mandžukiću ponudili, tako barem pišu talijanski mediji, oko osam milijuna eura godišnjih primanja.

U Juventusu je navodno imao oko šest.

Trener Mandžukiću, osim ako se ne dogodi nešto izvanredno, pa Mandžukić ipak ne potpiše, bit će Portugalac Rui Faria, dugogodišnji asistent Joseu Mourinhu, dok će u svlačionici imati i jedno poznato lice, bivšeg suigrača Medhija Benatiju.

Tijekom nedjeljnog prijepodneva, Mandžukić je bio na liječničkom pregledu.