zabrinutost u marseilleu

Veliki problemi u klubu našeg Duje Ćalete-Cara; zbog igrača pozitivnih na koronavirus odgođena već prva prvenstvena utakmica

18.08.2020 u 16:13

Bionic
Reading

Odgođena je prva utakmica nove sezone francuskog nogometnog prvenstva, u kojoj su se u petak trebali sastati Olympique Marseille i Saint-Etienne, a razlog odgode su tri pozitivna slučaja na koronavirus u Olympiqueu, objavila je u utorak Francuska profesionalna liga (LFP).

Dvoboj na stadionu Velodrome u Marseilleu bit će odigran 16. ili 17. rujna 'ovisno o razvoju situacije po pitanju zaraženih osoba u Olympiqueu', priopćili su iz LFP-a.

U istom terminu, 16. rujna, bit će odigrane još dvije utakmice prvog kola francuskog prvenstva Montpellier - Lyon i PSG - Metz, zbog sudjelovanja Lyona i PSG-a na završnom turniru Lige prvaka.

Prvenstvo će u subotu otvoriti Bordeuax - Nantes (17 sati), a istoga dana će biti odigrana i utakmica Lille - Rennes (21 sat).

Niko Kovač će imati službeni debi na klupi Monaca u nedjelju, 23. kolovoza, kad njegov klub dočekuje Reims (13 sati).

U nedjelju su na rasporedu još četiri dvoboja: Dijon - Angers, Lorient - Strasbourg, Nimes - Brest (sve u 15 sati) te Nice - Lens (17 sati).