nema brige za 'velikog žutog'

Veliki povratak Roberta Prosinečkog na izborničku funkciju u zemlji u kojoj su ga obožavali?

21.04.2020 u 09:41

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Robert Prosinečki, a danas trener na klupi turskog Kayserispora, mogao bi ponovno preuzeti reprezentaciju na čijoj je klupi sjedio od 2014. do 2017. godine

Robert Prosinečki od prosinca 2019. godine trener je turskog Kayserispora, kluba koji je prije njegova dolaska bio uvjerljivo najlošija momčad Süperlige.

No, s vremenom i odrađenim treninzima, momčad se počela dizati u formi, pa su u šest posljednjih utakmica igrači Roberta Prosinečkog upisali čak tri pobjede i dva remija. I dalje su zadnji na tablici, ali sada samo s bodom zaostatka od predzadnjeg, odnosno tri boda od mjesta koje jamči ostanak u prvoligaškom društvu.

A onda je zbog koronavirusa prekinuto prvenstvo i pitanje je kada će biti nastavljeno.

Zbog te situacije, ali i činjenice da nakon odlaska Nikole Jurčevića, nemaju izbornika, čelni ljudi Azerbajdžanskog nogometnog saveza sjetili su se Roberta Prosinečkog, koji je na njihovoj klupi sjedio od 2014. do 2017. godine i rado bi ga opet vidjeli na istoj funkciji.

Mediji u Azerbajdžanu navode kako je Prosinečki opet favorit br. 1 za izborničko mjesto, ali čelnici tamošnjeg saveza neće ići u pregovore dok se ne okonča sezona u turskom prvenstvu.