NA ŽALOST MENADŽERA

Veliki obrat u Hajduku! Frane Zolja vraća se u momčad

Bionic
Reading

Iako je prije dva dana obznanjeno kako Franck Ohandza seli u drugu momčad hajduka jer ne želi produžiti ugovor, u srijedu je taj slučaj okončan na veliko veselje Hajdukovih navijača

Franck Ohandza, ili kako ga navijači odmilja zovu Frane Zolja, potpisao je s Hajdukom novi ugovor i ostaje na Poljudu do ljeta 2018. godine! Kamerunac tako putuje s momčadi u Tursku, a na koncu je ipak prihvatio sve uvjete koje su mu 'bijeli' dali u drugoj ponudi.

Kako je već i objavljivano, Ohandza bi trebao imati 10.000 eura mjesečne plaće, ali ako ispuni bonuse, odigra 25 i više utakmica, te zabije 5-6 golova, što njemu u domaćim natjecanjima ne bi trebao biti problem, može postati najplaćeniji igrač Hajduka.

Kako je došlo do preokreta? Dalmatinski portal piše, što se Hajduka tiče, na Poljudu ni milimetar nisu odstupili od svojih uvjeta, a kad su smatrali da je prošao razuman rok do kojega se igračev zastupnik Oliver Konig trebao javiti, donijeli su odluku o premještanju Ohandza u drugu momčad. No, uzvrtio se jučer sam Ohandza, počeo uvjeravati sve po klubu da želi ostati i da je sve odluke oko ugovora donosio njegov menadžer. Bio je to signal da Franck nema u džepu drugu ponudu, te da ne zavlači 'bijele' kako bi dobio slobodne papire.

Poklopila se i okolnost što Hajduk II starta s treninzima u ponedjeljak, pa je ostao raditi pod Joanom Carrillom. Španjolac je bio oduševljen Ohandzinim radom i zalaganjem na treninzima, a svi skupa su bili svjesni da bi im zdravi Frane Zolja mogao biti jedan od glavnih aduta za nastavak sezone, a kasnije i Europu.

Na kraju je cijela priča ipak dobila happy end, Ohandza ostaje u Hajduku i bit će velika napadačka uzdanica 'bijelih' u godini koja je tek počela.