PROŠLI PARTIJANERI

Veliki Hajdukov problem uoči Turnova: Bolje da šutim...

17.07.2013 u 19:29

Bionic
Reading

Uoči svoje europske premijere protiv momčadi Horizont iz makedonskog Turnova (četvrtak, 20.30) trener Hajduka Igor Tudor savršeno je miran: stao je pred novinare i objasnio da je njegov glavni zadatak kod igrača probuditi svijest da papirnati favoriti ne pobjeđuju uvijek na terenu

'To ponekad zna biti opasno, a i Hajduk ima tradiciju da povremeno ispadne od autsajdera. Ali, mi ćemo igrati s istim žarom i intenzitetom kao protiv Dinama ili Zadra, vidjeli ste kako je to bilo', kazao je Tudor.

'Da, Makedonci imaju par nezgodnih pojedinaca koji u svakom trenutku mogu napraviti štetu, ali imaju i mane koje ćemo iskoristiti. Trema kod igrača? Ne, ne vidim zašto bi igrali drugačije nego protiv Dinama ili Zadra', dodao je.

Tudor uporno odbija prognozirati rezultat sutrašnje utakmice jer, kaže, glavni mu je cilj biti bolji iz utakmice u utakmicu - da bi na koncu Hajduk došao do najviše razine s obzirom na kvalitetu koju posjeduje. A rezultati bi, uvjeren je, u tom slučaju samo došli...

'Bit će nam lakše igrati na domaćem terenu, igrači dobro poznaju okruženje, ali nije svejedno nastupati pred praznim tribinama. Nastojat ćemo da se to ne osjeti na terenu', rekao je Tudor.

Nakon gomile galame i plesa ostao je 'preuređen' travnjak


Upitali su ga novinari i za stanje poljudskog travnjaka, koji je prilično oštećen nakon festivala Ultra Europe, pa je dao do znanja da nije zadovoljan. Ipak, diplomatski je odgovorio.

'Bolje da ne komentiram...'

U ime igrača pred novinare je stao Goran Jozinović, pa najavio da će Hajduk u četvrtak nastupiti srčano i napadački – ali i da neće 'bezglavo srljati'.

'Da, navijači će nam nedostajati, ali svejedno ćemo dati sve od sebe. Uvijek je dobro na uzvrat putovati s povoljnim rezultatom, a osobno bih bio zadovoljan kad sutra ne bismo primili pogodak', oprezan je Jozinović.