ne putuje u rusiju, ali...

Veliki dobitak za Belgiju; napokon se zna kada će zaigrati njezin najskuplji igrač, čiji nastupi mogu utjecati i na konačni rasplet Eura

  • S.Š. / Hina
  • Zadnja izmjena 11.06.2021 16:24
  • Objavljeno 11.06.2021 u 16:24
Bionic
Reading

Kevin de Bruyne propustit će prvu utakmicu Belgije na Euru protiv Rusije u subotu, objavio je u petak Belgijski nogometni savez.

Kevin de Bruyne slomio je jagodičnu kost i nos u finalu Lige prvaka, u kojem je sa svojim Manchester Cityjem igrao ali i izgubio od Chelseaja, i prošli je tjedan podvrgnut manjoj operaciji tako da se reprezentaciji priključio tek u ponedjeljak.

Naravno, to je svakako lijepa vijest za belgijskog izbornika Roberta Martineza, jer nije De Bruyne bez razloga procijenjen na 100 milijuna eura (op.a. na taj iznos procijenjen je i Romelu Lukaku). Njegovo znaje i klasa neophodni su Belgiji.

Veznjak Axel Witsel se također oporavlja od ozljede Ahilove tetive.

'Axel Witsel i Kevin De Bruyne nisu otputovali u Rusiju. Ostali su u kampu belgijske reprezentacije Tubize kako bi nastavili oporavak', dodaje se u priopćenju belgijskog saveza.

Osim Rusije i Belgije u skupini B su još Danska i Finska. Rusija i Belgija igraju prvu utakmicu u subotu u 21 sat u Sankt Peterburgu, dok Danska i Finska igraju u 18 sati u Kopenhagenu.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal