MENADŽER SE RASPRIČAO

Velikani iz najjačih liga poludjeli za zvijezdom Dinama; priprema se teren za rekordni transfer iz HT Prve lige

19.09.2018 u 13:40

Bionic
Reading

Dinamo bi u bliskoj budućnosti lako mogao ostati bez još jedne mlade zvijezde. Dani Olmo (20) na meti je europskih velikana i 'modri' su svjesni da će ga kad tad prodati

Španjolac je u Maksimirsku 128 stigao 2014. kao tinejdžer iz Barcelone, taj potez čelnika Dinama pokazao se kao pun pogodak, a Olmo je svojim zadnjim igrama čak potaknuo nagađanja da bi možda mogao nastupati za hrvatsku reprezentaciju ukoliko ne dobije poziv od 'furije'.

Dobre predstave privukle su i interes brojnih stranih klubova visoke platežne moći. U Europi već odavno znaju da u Dinamu uvijek ima talenata..., a ovoga trenutka najviše se priča o Daniju Olmu. Potvrdio je to i igračev menadžer.

'Mogu potvrditi da Milan i neki drugi klubovi prate Danija. Postoji interes nekoliko klubova iz Italije, ai također i iz Engleske i Španjolske', rekao je agent Juanma Lopez.

  • +26
Španjolski nogometaš Dani Olmo Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Olmo ima ugovor s Dinamom do lipnja 2021., pa je jasno da će zainteresirani klubovi morati duboko zavući ruku u blagajnu, jer u hrvatskom prvaku skupo prodaju svoje zvijezde, a neki smatraju da bi transfer Španjolca, ukoliko impresionira u predstojećim utakmicama Europske lige, mogao nadmašiti onaj rekordni Marka Pjace koji je iz Dinama u Juventus otišao za 23 milijuna eura.

Izvor: tportal.hr