BRUTALNO KAŽNJEN

Velika pljuska za Lea Messija: Ne smije igrati u Boliviji!

28.03.2017 u 16:23

Bionic
Reading

Zbog uvreda upućenih na račun sudaca tijekom posljednje utakmice protiv Čilea, Lionel Messi suspendiran je od strane Fife i neće moći igrati ovog utorka kvalifikacijsku utakmicu za SP protiv Bolivije, kao ni sljedeće tri utakmice za Argentinu...

Slavni 29-godišnji napadač Barcelone nema baš živaca igrati utakmice za reprezentaciju Argentine. Već se bio oprostio od izabrane vrste nakon poraza u finalu Cope od Čilea prošle godine, a iako su ga uspjeli uvjeriti da se predomisli, protiv iste selekcije prošlog tjedna uspio je zaraditi suspenziju Fife i u zadnji čas je saznao da ne smije igrati ovog utorka protiv Bolivije.

Naime, u izuzetno važnoj pobjedi 1-0 koju je donio svojim pogotkom Argentini Messi je u nekoliko navrata na vrlo ružan način vrijeđao brazilske suce, a kamere su uspjele uloviti njegove riječi.

Fifa je dosta kasno odlučila reagirati, ali u zadnji čas ovog utorka Argentinski nogometni savez saznao je da na Lea neće moći računati na sljedeće četiri svoje kvalifikacijske utakmice, što je najteža moguća kazna za takav ispad.

U svakom slučaju, težak udarac za selekciju kojoj visi plasman u Rusiju i ne smije zaredati porazima, no u završnim utakmcama kvalifikacija će morati igrati bez svojeg najboljeg igrača...