JAUCI KLJUČNE KARIKE

Velika briga za Brazil: Neymar završio u bolnici

05.07.2014 u 09:19

Bionic
Reading

Brazil je nakon velike bitke svladao Kolumbiju sa 2:1 (1:0) i ulaskom u polufinale napravio novi korak prema naslovu svjetskog prvaka, ali luda večer u trenutnom središtu nogometnog svijeta pomučena je brigom zbog ozljede ponajboljeg igrača domaćina

Brazil je bio na kraju puta bitke za polufinale kada je na Neymara u jednom zračnom duelu koljenom naletio Zuniga. Neymar je pao i ništa nije izgledalo pretjerano dramatično, no brazilska desetka uz urlik je ostala ležati na travnjaku da bi ga malo zatim s travnjaka iznijeli na nosilima.

Odmah su ga odveli u bolnicu na hitne preglede čiji se rezultati još čekaju. Dok velika nogometna nacija strepi, spomenimo da imaju i razloga za brigu jer upravo je napad 'najtanji' dio Selecaa i ukoliko je udarac napravio veću štetu Neymarovim leđima Brazil će u završne bitke za naslov ući bitno oslabljen.

Ipak, nema ni grama sumnje da će Neymar nastupiti u polufinalu s Njemačkom, ako će za to postojati i najmanja mogućnost, a uz moderne metode liječenja vrlo je vjerojatno da će ga na kraju uspjeti osposobiti. Uostalom, Neymar je zbog snažnih udaraca bio upitan i za dvoboj s Kolumbijom, ali dilema zapravo i nije bilo... Samo lom nečega može rezultirati pauzom u ovoj fazi ovoga natjecanja.