UTUČENI THOMAS

Velik udarac za najtrofejniji NBA klub; ostali bez najboljeg igrača!

21.05.2017 u 11:49

Bionic
Reading

Za Isaiaha Thomasa, zvijezdu najtrofejnijeg kluba sa 17 titula prvaka Boston Celticsa, koji u finalu Istočne konferencije igraju protiv branitelja naslova Cleveland Cavaliersa, sezona je završena. Samim time su i šanse Bostona da zaigra u velikom finalu minimalne...

Thomas je na drugoj utakmici konferencijskog finala ponovio ozljedu kuka koju je zaradio na utakmici u regularnom dijelu sezone 15. ožujka protiv Minneostta Timberwolvesa.

'Isaiah je neumorno radio na tome da zaliječi ovu ozljedu kada se prvi put ozlijedio', izjavio je liječnik Celticsa Brian McKeon.

>> Warriorsi rutinski do pobjede protiv nikad slabijih Spursa

'Oteklina je narasla na prve dvije utakmice protiv Clevelanda i kako ne bi došlo do značajnije dugoročne ozljede kuka ne smijemo mu dopustiti da igra', dodao je.

Thomas nije otputovao s momčadi u Cleveland, gdje se večeras igra treća utakmica konferencijskog finala, trenutačno razmatra opcije liječenja. Cleveland vodi u seriji na četiri pobjede 2-0, a bez 175 cm visokog Thomasa - koji iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri - teško da mogu parirati protiv LeBrona Jamesa i društva koju igraju - savršeno.