UOČI UFC-a 148

Već na vaganju bilo udaraca, kako će tek biti u ringu

07.07.2012 u 12:41

Bionic
Reading

Samo nas sati dijele od daleko najbombastičnijeg borilačkog spektakla godine, a vjerojatno i jednog od najiščekivanijih MMA dvoboja desetljeća

UFC 148 će ponuditi okršaj za titulu prvaka u srednjoj kategoriji između najboljeg borca slobodnim stilom u povijesti, Andersona Silve, i najvećeg 'trash talkera' današnjice Chaela Sonnena.

Prijenos čitavog spektakla iz lasvegaškog MGM-a koji traje minimalno četiri sata možete pogledati ekskluzivno na Fight Channel PPV-u (kanal 25, MaxTV) s početkom u noći sa subote na nedjelju u 04:00 h iza ponoći. Snimka priredbe raspoloživa je tijekom čitave nedjelje na istom kanalu!

Osim dvoboja Silve i Sonnena, UFC 148 donosi treći obračun bivših UFC prvaka Tita Ortiza i Forresta Griffina kao i prvi nastup Brazilca Demiana Maie u velter kategoriji. Koliko je jak popis borbi govori i podatak da su imena kao što su Melvin Guillard i John Alessio ostala u uvodnom dijelu.

Napetost između glavnih zvijezda večeri vidjela se i na noćašnjem službenom vaganju gdje je prvak ramenom udario u glavu izazivača što je gotovo dovelo do većeg fizičkog obračuna. Detalje s vaganja i video možete pogledati na ovom LINK-u