sutra s turcima

'Vatreni' odradili posljednji trening na Opus Areni; samo je jedan radio odvojeno

11.10.2023 u 21:39

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra od 20.45 sati u Osijeku igra susret kvalifikacija za plasman na EURO 2024. protiv Turske. 'Vatreni' su večeras pod reflektorima Opus Arene odradili zadnji trening pred sutrašnju utakmicu

Ozljede su doslovno desetkovale momčad Zlatka Dalića za ovaj ciklus kvalifikacija, a 'šlag na kraju' bio je Marko Livaja koji je samo dan prije okupljanja reprezentacije objavio kako više ne želi igrati za 'vatrene'.

No, uspio je Dalić 'pokrpati' naše redove, a reprezentacija je u srijedu navečer odradila trening na Opus Areni.

'Nemam što biti zabrinut, vjerujem igračima koji su tu. Imat ćemo sjajnu atmosferu i veliku podršku. Sutra je ključna utakmica, možemo 99 posto riješiti pitanje Eura', kazao je Dalić ranije na konferenciji za medije i napomenuo:

  • +10
Hrvatska nogometna reprezentacija, trening na Opus Areni, 11.10.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

'Juranović i Petković nisu bili u stopostotnom treningu. Kako stvari stoje, nećemo ih forsirati sutra od prve minute. Bit će na klupi, vidjet ćemo koliko će biti potrebni. Cilj je da ih pripremimo za Wales. Prevelik rizik bi bio da ih stavimo sutra.'

To se kasnije vidjelo i na treningu, svi igrači na koje izbornik računa bili su 'u pogonu', a samo je Bruno Petković radio individualno pod paskom kondicijskog trenera Luke Milanovića.

Standings provided by Sofascore