TUGA 'MODRIH'

Vahid: Vidio sam strah kod svojih igrača

21.10.2010 u 23:19

Bionic
Reading

Dinamo nije uspio svladati Club Brugge. U Maksimiru nije bilo golova, što je posebice razočaralo trenera Vahida Halilhodžića koji nije skrivao ljutnju

Dinamo nije primio gol, ali nije ni zabio, iako je imao odlične prilike.

'U prvom dijelu vidio sam strah kod igrača. On je bio prisutan i ne znam zašto je to tako. Morali smo dobiti utakmicu, imali smo prilike koje se ne smiju promašiti. Ljut sam i na sebe. Brugge je iskusniji, a mi smo bili u grču, nekoj bojazni, nije bilo povjerenja. Neki su trebali pružiti više', rekao je Halilhodžić.

'Sammir nije smio pucati jedanaesterac nakon sudara. To su te sitnice na koje moramo paziti', dodao je.

Ni Rukavina nije bio presretan rezultatom koji je ipak gurnuo 'modre' na drugo mjesto.

'To je sport. Očekivali smo pobjedu, pokazali da smo bolji, imali jedanaesterac, ali nismo imali sreće. Nije išlo, ne znam što da kažem. Nakon Villarreala postavili smo visoke standarde, a PAOK i Brugge nisu laki protivnici. Nismo bili spremni na njihovu agresivnu igru i time su nas iznenadili. No još su tri utakmice pred nama', rekao je Rukavina.

Slično razmišlja i Igor Bišćan.

'Imali smo bolje prilike da dođemo do pobjede. Nismo ih podcijenili, mi nismo tako dobri da bismo ikoga podcijenili. Više su nam zadali muka od Španjolaca. Sad moramo barem takav rezultat izboriti u uzvratu, ali i ako se ukaže prilika doći do pobjede', završio je Bišćan.