nema mira za bH-STRUČNJAKA

Vahid Halilhodžić pomirio se s otkazom u Maroku? Na stolu već ima novu reprezentativnu ponudu, ali i jednog klupskog velikana

13.06.2022 u 07:49

Bionic
Reading

Legendarni bosansko-hercegovački nogometni trener Vahid Halilhodžić zasad još uvijek vodi marokansku reprezentaciju, a njegova je želja otići s njom i na svjetsko prvenstvo u Kataru. No, pritisak marokanskih navijača sve je veći

Prije nekoliko dana reprezentacija Maroka pobijedila je u sklopu kvalifikacija za Afrički kup nacija Južnu Afriku 2:1, ali unatoč pobjedi, marokanski su navijači u Rabatu izviždali Vahida Halilhodžića.

Razlog njihovom bijesu jest izostavljanje Hakima Ziyecha, kojem je Halilhodžić čak i pružio ruku pomirenja, no Chelseajeva je zvijezda nije prihvatila.

I sada se, navodno, u Marokanskom nogometnom savezu najozbiljnije računa o Halilhodžićevoj smjeni.

Isto tako, ali također navodno, bivši Dinamov trener spreman je suočiti se s tom odlukom, i zato razmišlja o novom poslu.

Dio medija navodi kako mu se već nudi klupa Alžira, reprezentacije koju je vodio od 2011. do 2014. godine.

Pojavila se i priča da je 69-godišnjak jedan od kandidata za trenera Galatasaraya, ali upitno je koliko je voljan vratiti se klupskom nogometu.

Halilhodžić  je Maroko vodio u 29 utakmica, s učinkom od 19 pobjeda, sedam remija i tri poraza. Naravno, želja mu je s njom i otići na SP u Katar, ali očito nije sve u njegovim rukama.