NI TRAGA NI GLASA

Uzbuna u Zadru: Romeo Travis nije se vratio s odmora!

03.01.2013 u 14:00

Bionic
Reading

Amerikanac Romeo Travis još se nije pojavio u svlačionici KK Zadra iako je njegov povratak s kratkog odmora u SAD-u dogovoren za srijedu, 2. siječnja

U klubu se nadaju kako je malo pobrkao datume, no ako je suditi prema njegovim objavama na društvenoj mreži Twitter, stvar bi mogla krenuti u neželjenom smjeru.

Travis je, nakon posjeta svom Akronu u američkoj saveznoj državi Ohio, Novu godinu dočekao u Londonu, nakon čega se zaredala serija tvitova koja upućuje na njegov odlazak iz Zadra:

'Odrasli ljudi se ponašaju odraslo kad imaju plaću kao odrasli ljudi. Godina 2013. je puna novih mogućnosti, jedva čekam vidjeti što mi donosi', napisao je između ostalog Travis, inače jedan od boljih prijatelja LeBrona Jamesa s kojim je igrao u istoj momčadi u srednjoj školi, dodavši:

'Ne postoje rješenja, samo opcije.'

Tijekom srijede najbolji igrač Zadra ove sezone nije se javljao ni svom menadžeru, u četvrtak ujutro je pak sportski direktor Branko Skroče izjavio kako je dobio informaciju od menadžera da Travisa valja ubrzo očekivati na Višnjiku.

'Vjerujemo da će se još tijekom današnjeg dana pojaviti.'

Navodno je vrlo blizu bila opcija prelaska Travisa u Albu, ali prema posljednjim informacijama Travis se ipak vraća u Zadar tako da navijači mogu biti mirni. No nikad se ne zna...

Novonastala situacija je u dobroj mjeri uzdrmala odlično raspoloženje i radnu atmosferu u klubu. U srijedu je Vedran Morović i službeno stavio potpis na ugovor do kraja sezone sa svojim matičnim klubom, a to će uskoro učiniti i 18-godišnji centar Jusuf Nurkić koji iz Cedevite stiže na posudbu u Zadar.

'Njegovim dolaskom pojačat ćemo se na poziciji petice na kojoj će ostati Franko Kaštropil, dok ćemo Jozu Brkića više koristiti kao četvorku', kazao je Skroče.