ISTRAGA POLICIJE

Užas! Huligani presreli autobus s igračima, provalili unutra, a onda je nastao kaos...

13.12.2021 u 17:24

Bionic
Reading

Skupina navijača napala je trojicu nogometaša Legije iz Varšave u klupskom autobusu nakon poraza od Wisle u prvenstvu, prenijeli su poljski mediji

Kako se navodi skupina navijača je nakon utakmice blokirala klupski autobus Legije. Napadači su pripremili zasjedu, a potom ih je nekoliko ušlo u autobus. Vikali su na igrače, psovali, tražili veći angažman u igri i poboljšanje rezultata. Međutim, na tome nisu stali, a kako prenose mediji trojica igrača su i fizički napadnuta.

Navodno su napadnuti Portugalac Rafael Lopes, Brazilac Luquinhas i Azer Mahir Emreli. Legija je u službenom priopćenju potvrdila incident dodavši kako surađuje s policijom.

'Najoštrije osuđujemo sve oblike agresije kojih u sportu ne može biti mjesta, bez obzira na razinu emocija. Ističemo da takve postupke smatramo neprihvatljivim i štetnim. Surađujemo s policijom kako bi se razjasnile okolnosti ovog incidenta i poduzeti daljnje potrebne radnje', poručili su iz kluba.

Legia je jedina koja nikada nije ispala iz prve poljske lige nakon II. svjetskog rata. Međutim, trenutačno se nalazi na začelju ljestvice sa 12 bodova, tri manje od zone spasa.