EUFORIJA U MEDVEŠČAKU

'Uz ovakvu formu možemo do kraja'

05.03.2010 u 09:34

Bionic
Reading

Nakon utakmice i nove pobjede Medveščaka, fešta je mogla početi. Polufinale EBEL-a rezultat je koji nitko nije očekivao, no 'medvjedi' tu ne namjeravaju stati

Jedan od junaka pobjede bio je Thomas Guidarelli, strijelac prvih dvaju golova na utakmici.

'Ostao sam bez riječi, ne znam što da kažem. Ma nisam ja heroj, igrali smo tako da bismo pobijedili i bez tih mojih golova', rekao je Guidarelli.

Sjajan doprinos s tri asistencije imao je i John Hećimović.

'Prije utakmice u svlačionici uglavnom smo svi šutjeli, bili smo jako mirni i koncentrirani. No kada smo izašli na led i vidjeli atmosferu, znali smo da ne možemo izgubiti. Svejedno nam je koga dobijemo, uz ovakvu formu možemo i do kraja', najavio je Hećimović.

Dvaput je pak u suparničku mrežu smjestio i Mike Ouellette.

'Znali smo da ne možemo izgubiti. Prije utakmice rekli smo si, to je sada to, idemo ih dokrajčiti', rekao je Ouellette.

Euforiju je pokušao zaustaviti trener Ted Sator.

'Očito nam se osmjehnula sreća kada smo nakon dvaju poraza napokon pobijedili u Grazu što nas je vratilo u seriju. Najvažnije je to što su igrači vjerovali u sebe i imali samopouzdanja. Ne smijemo podleći euforiji, utakmice polufinala još su jedna razina više od ovoga', rekao je američki trener.

O utakmici je nešto rekao strateg Graza Bill Gilligan koji je bio oduševljen zagrebačkim navijačima.

'Naravno da smo razočarani. Igrali smo jednu od boljih utakmica. No nismo igrali dovoljno pametno i pustili smo ih da iskoriste dosta prilika i zabiju nam golove. Mislim da je bilo najvažnije zabiti prvi pogodak, jer Medveščak nije igrao onako kako je igrao u proteklim susretima', završio je Gilligan.