AKO STE PROPUSTILI

Uvjerite se zašto se u NBA-u igra najbolja košarka na svijetu

03.03.2012 u 09:26

Bionic
Reading

Kao što je to običaj, službena stranica najjače košarkaške lige na svijetu nba.com objavila je deset najboljih akcija u veljači

Na prvom mjestu, pomalo neočekivano, našao se Jeremy Lin, bek New York Knicksa. Njegovo pojavljivanje u NBA svijetu i luda serija utakmica u kojima je stao uz bok najvećim košarkašima svijeta bili su pravo osvježenje. U pobjedničkoj seriji Knicksa od sedam pobjeda Lin je najveći spektakl izveo u Torontu kada je preko španjolskog beka Calderona zabio sa sirenom tricu za pobjedu 90:87. Euforija u dvorani (svakako uključite zvuk!) sve govori jer Lin, sin Tajvanca i Kineskinje, preko noći je dobio na tisuće navijača. I to širom Sjeverne Amerike.

Iza Lina našli su se igrači kao što su Stephen Curry sa svojim cirkusantskim košem, zatim Kobe Bryant koji igra na MVP razini i oduševljava iz utakmice u utakmicu, a među deset najatraktivnijih svoje mjesto našle su i superzvijezde kao recimo LeBron James (dodavanje iza leđa za Wadea), Chris Paul te naravno Blake Griffin s jednom od svojim spektakularnih zakucavanja. Ako ste propustili neke od ovih akcija, svakako pogledajte video ispod.