NJEGOV STAV

Utučeni Slovenac jasno rekao što želi Hrvatskoj na SP-u

27.01.2017 u 09:11

Bionic
Reading

Slovenski rukometaši poraženi su u polufinalu rukometnog SP-a od Francuske i igrat će za brončano odličje protiv poraženog iz današnjeg susreta Hrvatske i Norveške (20.45)

Organizator slovenske igre Marko Bezjak osvrnuo se na posljednji izazov na natjecanju i koga bi želio za suparnika, no prvo se prisjetio poraza od domaćina.

'Razočarani smo nakon svakog poraza, pogotovo ovoga jer smo propustili plasman u finale. No ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti, odmoriti se i osvojiti treće mjesto koje svi jako želimo,' rekao je za Delo.

S druge strane stajat će Hrvatska ili Norveška.

'Neka Hrvati prođu u finale i osvoje prvenstvo, a mi ćemo svladati Norvežane koje jako dobro poznajemo. Oni ne bi ni trebali biti na prvenstvu, jer smo ih mi izbacili u kvalifikacijama (Norveška je naknadno dobila pozivnicu op.a.) i rado bi potvrdili da smo bili zasluženo bolji', bocnuo je Norvežane Bezjak pa ih tako možda i dodatno motivirao.

Ima li Slovenija 'dinamita' za još jedan težak dvoboj.

'Dovoljno će ga biti za zadnji susret, imamo i dan odmora više tako da umor ne bi trebao biti problem. Ovo je prilika koju moramo iskoristiti.'