NIJE IM LAKO

Utučeni nogometaš Betisa zatražio oprost, a dotakao se i Dinama

23.02.2024 u 07:14

Bionic
Reading

Betisov nogometaš Aitor Ruibal rekao je da je njegova momčad dobro počela susret u Zagrebu protiv Dinama, zabivši za vodstvo od 1-0, ali se onda "gasila" i stvarala premalo prilika u napadu

"Jako smo frustrirani jer smo htjeli pobijediti i proći dalje. Dobro smo počeli, ali smo se zatim počeli gasiti, te smo stvarali premalo prilika za gol u napadu. Na taj način je bilo teško pobijediti", izjavio je 27-godišnji desni bočni igrač u obraćanju medijima.

Ruibal je u 39. minuti asistirao napadaču Cedricu Bakambuu za pogodak kojim je Betis bio poništio Dinamovu prednost iz prve utakmice u Sevilli.

Dinamo je zatim u 58. minuti golom Takura Kanera izjednačio na 1-1. Taj je rezultat ostao do kraja pa se Dinamo plasirao u osminu finala Konferencijske lige.

"Dinamo je, praktički, uputio dva udarca u okvir našeg gola u ove dvije utakmice i zabio dva pogotka", rekao je Ruibal.

Zatražio je javno oprost od razočaranih Betisovih navijača.

"Nema nam druge, nego dići glavu, priznati pogreške i zahvaliti navijačima koji su doputovali ovdje kako bi nas bodrili kao i onima koji su nas gledali od doma. Sada ih sve trebamo više nego ikada", izjavio je Betisov igrač.

"Jako nam je žao. To govorim u ime svih igrača", istaknuo je Ruibal.

  • +53
Dinamo - Betis, Konferencijska liga Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Betis, sedmoplasiranu momčad španjolskog prvenstva, očekuje domaća utakmica s Athletic Bilbaom u nedjelju.

Strijelac Betisovog pogotka Bakambu rekao je da ga je od 20. minute utakmice bolio listni mišić noge zbog čega bi mogao propustiti susret s Athleticom. "Ne znam što mi je. Sutra će me pregledati liječnička ekipa", izjavio je.

Unatoč svom prvom pogotku za Betis, nakon što je došao iz Galatasaraya, 32-godišnji Kongoanac nije krio razočaranje ispadanjem iz Konferencijske lige.

"Tužan sam što smo ovako ispali, ali to je nogomet. Kada ne pobijediš, moraš krenuti dalje i podići glavu", zaključio je.

  • +5
Navijači na utakmici Dinamo - Betis Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac