REAKCIJA S MALTE

Utakmica koje će se zauvijek sjećati Duje Ćaleta-Car: Osjećaj je stvarno fenomenalan, zahvalio bi svima na ovoj časti

11.11.2021 u 23:00

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u Ta'Qaliju je pobijedila Maltu sa 7:1, a komentar je dao branič Duje Ćaleta-Car

Hrvatska će u nedjelju će na rasprodanom Poljudu loviti pobjedu protiv Rusije za direktan plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Strijelci su bili Ivan Perišić (6), Duje Ćaleta-Car (22), Mario Pašalić (39), Luka Modrić (45+1), Lovro Majer (47, 64) i Andrej Kramarić (56), dok je za domaćine zabio Marcelo Brozović pogodivši vlastitu mrežu u 31. minuti.

Ova utakmica u posebnom sjećanju će ostati Duje Ćaleti Caru, jer je utakmicu završio s kapetanskom trakom oko ruke, a zabio je i prvijenac za Hrvatsku.

'Osjećaj je stvarno fenomenalan, zahvalio bi svima na ovoj časti što sam bio kapetan. Nadam se da je to jedna od mnogih takvih utakmica. Zabio sam i prvi gol za reprezentaciju, posebna utakmica', rekao je branič Marseille za Novu TV.

  • +18
Malta - Hrvatska, kvalifikacije za SP u Kataru 2022. Izvor: Profimedia / Autor: Matthew Mirabelli / AFP / Profimedia

Nešto o Malti…

'Lakše od očekivanog, očekivali smo više od njih, ali nismo im dali, pritiskali smo, zabili kad je trebalo. Zaslužena pobjeda. Drugo poluvrijeme je bilo odrađivanje posla.'

S Rusijom igramo u nedjelju (15 sati).

'Ovo je odlična uvertira za Rusiju. Poljud je rasprodan, idemo se odmorit, pripremit, igramo doma, ja se nadam da možemo u Katar.'