sve dogovoreno?

United razotkrio najveći ljetni transfer, a koji će stvoriti najjači tandem na svijetu

08.12.2017 u 21:11

Bionic
Reading

Francuski reprezentativac Antoine Griezmann odrađuje četvrtu sezonu u dresu madridskog Atletica, no prema napisima španjolskih medija to će mu biti i posljednja u Madridu

Predstavnici Manchester Uniteda pokucali su još jednom na vrata Antoinea Griezmanna, od kojeg su pak dobili odgovor - ne selim na Old Trafford već na Nou Camp.

  • +6
Atletico Madrid - Barcelona, 8. kolo Primere, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: JAVIER BARBANCHO

Tako barem tvrdi katalonski Mundo Deportivo, pozivajući se na izvore, prema kojima je Unitedov direktor Ed Woodward osobno kontaktirao Griezmannove predstavnike i dobio jasan odgovor da je Francuz sada u rukama Barcelone.

Ova vijest stigla je samo dva dana nakon što je Atletico ispao iz Lige prvaka što je navodno dodatno potaknulo francuskog napadača te je od čelnika kluba zatražio dozvolu da pređe u Barcelonu.

Atletico se i neće puno pitati, jer dogovor je postignut prošlog ljeta pri novom ugovoru i u njemu piše da klauzula od lipnja 2018. iznosi 100 milijuna eura a što Barcelona može platiti.

Griezmannova želja je igrati uz Messija, kako bi pokušao nadoknaditi odlazak Neymara i da Barcelonu vrati na krov Europe ali i da i osobno napokon osvoji toliko željeni trofej Lige prvaka, a kojeg je u finalima gubio od madridskog suparnika - Reala.