NAPOLI PREMALI ZA DVA MARKA

Umjesto Pjace, s Rogom u Napoli odlazi...

12.07.2016 u 19:30

Bionic
Reading

Prijelazni rok se zahuktava, a među traženim igračima i ima i Hrvata. U Italiji ih žele nekolicinu, a klub koji se posljednjih dana najčešće spominje je Napoli

No za razliku od talijanskih medija koji su napisali kako je Napoli spremio 35 milijuna eura za Dinamov dvojac Marko Pjaca - Marko Rog, do nas je stigla informacija, i to vrlo pouzdana, da je umjesto Pjace, koji ipak zaslužuje razinu više nego što je Napoli, a to su svakako Milan i Juventus, novi Napolijev 'pick - još jedan Dinamovac - Ante Ćorić

Tijekom ponedjeljka, Napolijevi su čelnici kontaktirali Ćorićeve zastupnike... Ali  ostaje pitanje tko će dogovarati Ćorićev transfer, jer on njegovoj budućnosti odlučuje Dinamo, a ne njegovi zastupnici.

S druge pak strane doznajemo da su za Ćorića zagrizli engleski velikani, a jedn od njih - poslao je i konkretnu ponudu, o kojoj bi se u Maksimiru moglo razgovarati sljedećih dana.

Dakle, koliko god Cico Kranjčar navijao da Ćorić ostane u klubu te pod njegovom trenerskom palicom stekne nova iskustva i znanja, čini se da će biti transferiran ovog ljeta.

Pitanje je samo - kamo? U Italiju ili Englesku?