u svom stilu

Umjesto da očajava, Ivo Karlović se narugao samom sebi nakon šokantnog poraza

25.07.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Hrvatski teniski veteran Ivo Karlović zaključio je na Twitteru da je majstorski usavršio dvostruke servis greške tijekom bolnog poraza od Donalda Younga u Atlanti...

Iako ima 39 godina, Div sa Šalate još se drži na ATP razini i igra na uglednim turnirima, no tome polako dolazi kraj. Ispao je iz kruga stotinu najboljih tenisača svijeta pa mu nužno trebaju pobjede ovog ljeta, no one ne dolaze.

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Kad se činilo da će doći na svoje u meču s Donaldom Youngom u Atlanti u ponedjeljak, nakon 6:2 dobivenog prvog seta pala je kiša, a nastavak meča u utorak donio mu je razočaranje.

Naime, u drugom i trećem setu Karlović je izgubio u 'tie-breaku' 7:5 i 8:6, zahvaljujući vlastitim pogreškama pri serviranju. Ključne poene u oba seta poklonio je protivniku dvostrukim greškama.

No, Ivo ne bi bio Ivo da nije u svom stilu na bolan poraz reagirao na Twitteru. Naime, poručio je svijetu da je sada napokon majstorski ovladao dvostrukim pogrešakama.

Karlović je inače potpuno netipični sportaš kad je upotreba društvenih mreža u pitanju. Nerijetko se ruga samom sebi, odgovara hejterima koji ne zaslužuju odgovor pa čak i 'lajka' ogorčene kladitelje koji ga pljuju i vrijeđaju kad izgubi.

U svakom slučaju, nedostajat će nam osebujni tenis našeg Diva kad ode u mirovinu, ali i ludosti koje možemo pročitati na njegovom Twitter profilu...

  • +3
ATP Houston, Ivo Karlović - Nick Kyrgios, 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia