zar je ovo moguće?

Umjesto da ga u Realu čuvaju kao kap vode na dlanu, Karima Benzemu namjeravaju prodati? Nije ni čudo da su navijači u čudu

28.04.2021 u 06:27

Bionic
Reading

Madridski Real u utorak je odigrao prvu utakmicu polufinala Lige prvaka, a protiv Chelseaja je završilo 1:1. S time da je Chelsea bio taj koji je dominirao i koji može žaliti za propuštenim prilikama.

Uz golmana Thibauta Courtoisa, koji je u prvom poluvremenu u par navrata spasio Real 'potopa', jedan od junaka Reala u sinoćnjem remiju 1:1 definitivno je i Karim Benzema, 33-godišnji Francuz, koji je u Kraljevski klub stigao još 2009. godine.

Benzema je u 29. minuti zabio prekrasan pogodak, stigavši tako do 71. gola u Ligi prvaka, dostigavši svog bivšeg suigrača Raula.

Međutim, koliko god u Madridu slavili zbog Benzeminog uspjeha, toliko su Realovi navijači zabrinuti, jer tijekom dana pojavila se vijest kako će ga Kraljevski klub u ljeto prodati.

Doduše, ne samo njega, već kao jednog od osmorice igrača na koje se više ne računa. A na tom popisu su još: Raphael Varane, Marcelo, Isco, Odriozola, Ceballos, Diaz i Luka Jović. Na taj način Real planira inkasirati oko 200 milijuna eura.

Međutim, na spomenute igrače malo je tko od navijača reagirao kao na Benzemu, koji je ove sezone bio, uz našeg Modrića te Kroosa i Casemira jedan od najboljih igrača kluba.

Devetka Reala navodno bi trebala sjesti za stol s predsjednikom Florentinom Perezom i vidjeti kakvi su uistinu klupski planovi, te ako im se ne uklapa u viziju, Francuz će definitivno napustiti Santiago Bernabeu. Sigurni smo da novi klub neće drugo tražiti.

  • +15
Real Madrid - Chelsea (polufinale Lige prvaka) Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin