rusi nastavili s raketiranjem

Ukrajinski tenisač objavio svoju fotografiju s Rogerom Federerom, i poslao emotivnu poruku s ratišta: Ovo je naš Wimbledon....

26.06.2022 u 13:13

Bionic
Reading

Ukrajinski tenisač, 36-godišnji Sergij Stahovski objavio je fotografiju na svom Instagram profilu i još jednom pokušao svijetu, odnosno Rusima pokazati kakav su kaos napravili agresijom na Ukrajinu

Još početkom godine igrao je u kvalifikacijama za Australian Open, ali nekoliko tjedana kasnije reket je morao zamijeniti puškom, kako bi pomogao Ukrajini u obrani od besmislene ruske invazije.

Sergij Stahovski već nekoliko mjeseci je u vojsci Ukrajine, pridružio se rezervnom sastavu. I dok se ostali tenisači pripremaju za treći Grand Slam sezone, onaj na travi Wimbledona, Stahovski je poslao fotografiju svoje svakodnevice.

Putem svog Instagrama podijelio je fotografiju na kojoj se nalazi s Aleksandrom Dolgopolovim, još jednim ukrajinskim tenisačem, ispred uništene zgrade.

Uz to je podijelio i fotografije njih dvojice s Wimbledona i to s njihovih mečeva protiv Rogera Federera.

'Ovo smo nekada bili mi... Sada je ovo naš Wimbledon... Sinoć su 62 rakete lansirane na različite gradove u Ukrajini", napisao je Stahovski.