tko zna što je njemu u glavi

Ignorirao je sve, pa je na kraju navukao bijes svojih Poljaka ali i 'pola' Moskve; zbog toga je ostao i bez svjetskog prvenstva u Kataru

20.06.2022 u 23:37

Bionic
Reading

Poljski nogometaš i reprezentativac Maciej Rybus sasvim sigurno požalio je zbog nepromišljenog poteza i potpisa za moskovski Spartak.

Rybus je prije nekoliko dana odlučio ostati u Rusiji. naime, istekao mu je ugovor s moskovskim Lokomotivom, i umjesto da posluša savjete iz domovine te napusti Rusiju, naravno, zbog invazije na Ukrajinu, 32-godišnjak je prihvatio ponudu drugog moskovskog kluba, Spartaka.

Tim je potezom izazvao bijes ljudi u domovini, koja je dosad primila više od 3,5 milijuna izbjeglica iz Ukrajine, a da mu stvar bude još gora, sada je navukao bijes i velikog broja Moskovljana, koji navijaju za Lokomotiv.

Na Rybusovu odluku sada je reagirao i Poljski nogometni savez. Priopćeno je da je zbog ovog poteza, iako su mu savjetovali iz domovine da napusti Rusiju, igrač sam sebi zatvorio vrata reprezentacije, čak i za mundijal krajem godine.

'Trener (op.a. Czeslaw Michniewicz) je informirao igrača da, zbog njegove klupske situacije, neće biti pozvan u reprezentaciju u rujnu za utakmice Lige nacija niti će moći ići na Svjetsko prvenstvo', piše u izjavi Poljskog nogometnog saveza.