MEČ U KOLOVOZU

UFC spaja dva različita stila u teškaškom spektaklu; 'Crna zvijer' koja suparnike nokautira i 'Udav' iz čijeg stiska nitko ne bježi

19.06.2020 u 20:17

Bionic
Reading

Zanimljiv teškaški okršaj trebao bi predvoditi UFC-ovu priredbu koja je zakazna za 8. kolovoza

Prema informacijama koje je objavio ESPN, Derrick Lewis (23-7-1 nc) i Aleksei Oleinik (59-13-1) bit će glavna borba eventa u kolovozu. Riječ je o priredbi koja još uvijek nema potvrđenu lokaciju, ali MMA Junkie navodi da je favorit u toj utrci UFC-ov APEX kompleks u Las Vegasu, prenosi Fight Site.

'Crna zvijer' u ovaj meč ulazi s dvije pobjede u nizu od kojih posljednja stiže iz veljače i okršaja s Ilirom Latifijem. Nakon tog je nastupa Lewis pričao o zdravstvenim problemima koji bi mogli okončati njegovu karijeru, ali je ESPN saznao da su isti u međuvremenu riješeni.

I ukrajinsko-ruski veteran Oleinik iza sebe ima dva uspješna nastupa, a jednu od najvećih pobjeda u svojoj karijeri ostvario je upravo u onom posljednjem. Podsjetimo, 'The Boa Constrictor' ili kako mu još vole tepati 'Udav' prošlog je mjeseca na UFC 249 priredbi podijeljenom odlukom sudaca svladao bivšeg prvaka Fabricija Werduma.

Ovaj sudar stilova, u kojem će nokauter Lewis činiti sve da borbu održi na nogama kako bi izbjegao opasne Oleinikove napade u parteru, još uvijek nije službeno potvrđen, ali pretpostavlja se da će to UFC učiniti već u narednih nekoliko dana.