TEŠKE RIJEČI PADAJU

'U zemljama Balkana uvijek provociraju, žele nas prestrašiti!'

24.03.2013 u 17:04

Bionic
Reading

Uoči sudara Crne Gore i Engleske iz obje reprezentacije dolaze izjave kojima se dodatno podižu tenzije...

U utorak će definitivno biti itekako vruće u Podgorici, gdje će nogometne reprezentacije Crne Gore i Engleske odigrati kvalifikacijski ogled skupine H za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine...

U ovom je trenutku, prije starta tog ogleda, u prednosti Crna Gora koja poslije pet utakmica ima dva boda više (13-11). U razgovoru za Daily Mirror ponajbolji crnogorski nogometaš Mirko Vučinić je samouvjereno izjavio:

'Hoće li mi biti iznenađenje ako Engleska ne bude prva? Ne, niti malo. Jedino je iznenađenje ako mi, Crnogorci, ne budemo prvi,' rekao je nogometaš Juventusa i dodao:

'Kada je obavljen ždrijeb mnogi su nas počeli ispitivati bojimo li se engleskih nogometaša. Ma kakvi, zašto bi se bojali? Ne bojimo se nikoga. Jako smo kvalitetna reprezentacija koja ima strašni motiv igranja za našu zemlju.'

Kapetan engleske reprezentacije Steven Gerrard pozvao je svoje suigrače da ne nasjedaju na provokacije na gostovanju Crnoj Gori.

'Crna Gora ima igrače svjetske klase poput Vučinića i Jovetića. A sigurno ni atmosfera neće biti prijateljska. U državama Balkana uvijek provociraju, žele nas prestrašiti. No ne smijemo nasjesti na to, već ostati mirni i koncentrirani,' rekao je Gerrard.