ZABORAVITE GA

U West Hamu žele što prije izbrisati izdajicu Payeta

31.01.2017 u 06:00

Bionic
Reading

Dimitri Payet predstavljen je u Marseilleu gdje će nastaviti karijeru, a u West Hamu su odlučili u potpunosti izbrisati svaki trag da je izdajica ikada igrao za 'čekićare'...

Navijači engleskog nogometnog prvoligaša West Ham Uniteda imat će priliku zamijeniti svoje dresove s otisnutim imenom sada već bivšeg igrača toga kluba Dimitrija Payeta za one bez imena po sniženoj cijeni.

'Vratite svoje dresove s Payetovim imenom u bilo koji od klupskih dućana i možete u zamjenu dobiti novi uz nadoplatu od 25 funti', objavila je putem Twittera klupska dopredsjednica Karen Brady.

Običan West Hamov dres kratkih rukava početkom sezone stajao je 55 funti, a sada je snižen na 36.66 funti.

Payet je tijekom siječnja inzistirao na odlasku iz West Hama i povratku u Marseille, što se u ponedjeljak naposljetku i dogodilo u transferu vrijednom 25 milijuna funti.

Svojim nedavnim ponašanjem Payet, koji je tijekom sezone i pol provedene u West Hamu postao ljubimac navijača, navukao bijes tih istih navijača.

U isto je vrijeme Payet službeno predstavljen u Marseilleu, te je odmah poslao poruku sada već svom bivšem treneru Slavenu Biliću.

'Slaven ima pravo na svoje mišljenje, ali ja se ne moram pravdati nikome'', prokomentirao je Payet sukob s bivšim hrvatskim izbornikom o dodao:

'Loša situacija u Londonu nije od jučer. Moja borba s West Hamom traje već neko vrijeme. Da okolnosti nisu bile takve, preuzeo bi svoj dio odgovornosti, ali jednostavno se tamo nisam osjećao dobro.

'Ovo je sve ono što sam htio. Silno sam se želio vratiti zbog projekta koji je tek započeo, a koji je stigao u vrijeme kada mi je Francuska strašno nedostajala.'

Kako sada stvari stoje, u Londonu Payet neće nikome nedostajati... I još dobiješ novi dres!