NAPOLI SLAVI TITULU

U Udinama makljaža na terenu, a Napulj je 'eksplodirao'; mnogi ujutro nisu otišli na posao

05.05.2023 u 08:29

Bionic
Reading

Nogometaši Napolija po treći put u svojoj povijesti postali su prvacima Italije, bodom osvojenim na gostovanju u Udinama (1:1), a zatim je započeo kaos na travnjaku, ali i slavlje u Napulju

Podsjećamo, domaća momčad je povela u 13. minuti, a strijelac je bio Slovenac Sandi Lovrić. Napoli je do izjednačenja došao u 52. minuti, kad je najbolji klupski strijelac Victor Osimhen postigao svoj 22. prvenstveni pogodak u ovoj sezoni.

Poslije utakmice navijači Napolija utrčali su u teren kako bi s igračima proslavili titulu, a to su napravili navijači Udinesea pa je nastao kaos, a na nekim mjestima i tučnjave pa je posla imala i policija kako bi smirila situaciju.

  • +3
Kaos na terenu u Udinama, Napoli potvrdio titulu Izvor: EPA / Autor: GABRIELE MENIS

U isto vrijeme, prvi naslov osvojen nakon 33 godine proslavio se na ulicama Napulja i stadionu koji nosi ime Diega Armanda Maradone, legendarnog Argentinca koju u gradu pod Vezuvom ima status božanstva, a pod čijim je vodstvom osvojen posljednji 'scudetto'.

Napolitanci su slavili duboko u noć, više od tri desetljeća čekali su na ovaj trenutak i emocije su bile na vrhuncu. Grad nije spavao, mnogi ujutro nisu otišli na posao…

  • +6
Napoli osvojio titulu, slavlje u Napulju Izvor: EPA / Autor: CIRO FUSCO