produžio ugovor

U Švedskoj je doživio traumu, ali Zagrebu je donio veliko veselje

06.04.2018 u 16:53

Bionic
Reading

Za razliku od sumornog raspoloženja u rukometnoj reprezentaciji nakon poraza od Švedske, u PPD Zagrebu mogu slaviti. Jer kapetan Zlatko Horvat, legenda kluba, odlučio se na ostanak u klubu kojem je dao sve

PPD Zagreb osigurao je najveće pojačanje za sljedeću sezonu, novi ugovor potpisao je kapetan i legenda kluba Zlatko Horvat!

Hrvatski prvak potvrdio je to i najavio dolazak novih igrača od iduće sezone. U Zagrebu još nisu objavili na koliko je kapetan potpisao, iako se špekulira s rokom od tri godine, no činjenica da u svlačionici ostaje igrač koji je u klubu već 24 godine najbolja je vijest za 'plinare' i njihove navijače.

  • +14
Rukometna Liga prvaka, HC PPD Zagreb - HBC Nantes, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Potpisivanje ugovora sa Zlatkom predviđeno je za ponedjeljak u podne, a Zagreb će odmah predstaviti i nove igrače za novu sezonu. Tko će to biti, u Zagrebu još ne žele otkriti, no moglo bi biti prometno ovog ljeta u svlačionici hrvatskog prvaka.

U igračku penziju odlaze Igor Vori i Tonči Valčić, ponuda sigurno ne nedostaje Domagoju Pavloviću i Mariju Vuglaču, no tu su mlade snage poput Lučina, Hrstića, Ravnića...