prijateljstvo je jače

U Španjolskoj se raspisali o Modriću i Rakitiću: El Clasico ih nije posvađao!

19.12.2017 u 09:33

Bionic
Reading

Iako su članovi ljutitih rivala, Luka Modrić i Ivan Rakitić uspjeli su ostati prijatelji, što impresionira španjolske medije uoči novog obračuna Reala i Barcelone...

Ove subote igra se za Real odlučujuća utakmica u Primeri, u kojoj mora pobijediti Barcelonu ako želi ostati u igri za naslov prvaka Španjolske.

  • +14
Real Madrid - Barcelona (uzvratna utakmica Superkupa) Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Ponovo će se na suprotnim stranama terena naći Luka Modrić i Ivan Rakitić, a španjolskim medijima izuzetno je zanimljivo što oni ne skrivaju svoje prijateljstvo, unatoč tome što igraju za klubove koji su ljutiti rivali.

Baš zbog toga Rakitićeva izjava prošlog proljeća nakon što je Barca ispala da bi mu bilo drago da Modrić s Realom osvoji Ligu prvaka izazvala je buru u Kataloniji, a i Luka je istu stvar izjavio par godina ranije kada je situacija bila obrnuta, što potvrđuje da je međusobno poštovanje jače od onoga što razdvaja dva najjača španjolska kluba.

Dnevnik As uvrstio je naše veznjake među istaknuta rivalstva El Clasica te naglašava da ih ova utakmica visokih tenzija nije posvađala, za razliku od recimo reprezentativnih španjolskih kolega Piquea i Ramosa.

Zasigurno će obojica biti od prve minute na travnjaku na Santiago Bernabeuu u subotu pa ćemo vidjeti tko će se na kraju više radovati...