PREMIERSHIP

U sjajnoj utakmici na Emiratesu Liverpool poveo, ali je Arsenal na kraju došao do boda

03.11.2018 u 21:02

Bionic
Reading

U najzanimljivijoj utakmici 11. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal i Liverpool su odigrali 1:1

U odličnoj utakmici na Emiratesu velikani su podijelili bodove rezultatom 1:1. Goste je Milner doveo u vodstvo u 61. minuti, a Lacazette je izvukao topnike prekrasnim potezom dvadesetak minuta kasnije. U momčadi 'redsa' zbog ozljede nije bilo Dejana Lovrena.

Liverpool je sada na vrhu s 27 bodova, jedan više od Manchester Cityja i dva od Chelsea koji imaju po utakmicu manje. Arsenal je četvrti s 23 boda.

Newcastle je napokon upisao prvu pobjedu ove sezone u Premier ligi, svladavši kod kuće Watford sa 1:0 golom Ayoze Pereza u 65. minuti. Time je privremeno izašao iz zone ispadanja, i sada je na 17. mjestu sa šest bodova.

Manchester United slavio je kod Bournemoutha u 11. kolu Premier lige s 2:1 golom Marcusa Rashforda u 92. minuti. Domaćini su poveli golom Wilsona u 11. minuti, a za United je izjednačio Martial u 35. Momčad Jose Mourinha se mučila, propustila mnogo prilika u drugom dijelu, ali je u drugoj minuti sudačke nadoknade Rashford iz velike gužve donio Unitedu pobjedu.

  • +5
Premier liga, Arsenal - Liverpool Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon tragične smrti Vichaija Srivaddhanaprabha prije tjedan dana, nogometaši Leicestera su se vlasniku kluba, koji je bio omiljen i kod igrača i kod navijača, odužili pobjedom u gostima kod Cardiffa sa 1:0, a strijelac je bio Demarai Gray u 55. minuti.

Brazilac Felipe Anderson pružio je odličnu partiju i zabio dva gola, u 68. i 84. minuti, za pobjedu West Hama protiv Burnleyja 4:2.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa Tottenham je u gostima kod Wolverhamptona slavio sa 3:2, a strijelci su bili Erik Lamela (27), Lucas Moura (39) i Harry Kane (62).