BUNDESLIGA

Još jedan posrtaj Bayerna; Niko Kovač suočen s puno većim problemom, zar ga zaista žele potjerati?

03.11.2018 u 17:38

Bionic
Reading

U desetom kolu njemačkog nogometnog prvenstva neugodno je iznenadio Bayern koji je pred svojim navijačima odigrao s Freiburgom tek 1:1

Bayern je na Allianz Areni dočekao Freiburg nakon dvije prvenstvene pobjede zaredom, a od Nike Kovača i društva očekivala se - lagana pobjeda. Međutim, to se nije dogodilo, a usprkos bavarskoj dominaciji, gosti su odolijevali njihovim pokušajima punih 80 minuta sve dok se nje ukazao Serge Gnabry briljantnim solo-pogotkom te se činilo kao da je donio sva tri boda...

A onda šok! U 89. minuti Holer je dočekao lijepu loptu Guntera i zabio je u bavarsku mrežu za izjednačenje 1:1 te još jedan kiks aktualnog njemačkog prvaka, piše goal.hr.

Nova je to muka za hrvatskog trenera koji je prema pisanju Bilda otvorio novu frontu u odnosu s igračima. Ovoga puta traži se - krtica! Kovač je uvjeren jkako informacije iz svlačionice konstantno cure u medije te kako neosporno postoji igrač koji odaje informacije namijenjen isključivo ušima igrača.

Ugledan njemački medij piše kako je rat Kovača i svlačionice tako dobio novu dimenziju, nakon što su se igrači žalili na njegovu tiraniju, prenaporne treninge i stroga pravila, a navodno se u međuvremenu izrodila ideja kako bi se ponovno trebao ujediniti klan koji je raznim metodama bojkota i potkopavanja istjerao Carla Ancelottija!

  • +5
Bundesliga, FC Bayern - SC Freiburg Izvor: Pixsell / Autor: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Bayern je ostao drugi s 20 bodova, četiri boda manje od vodeće Borussije Dortmund, koja je ostala vrhu svladavši u gostima Wolfsburg s 1:0, a pobjednički gol zabio je Reus u 28. minuti. Josip Brekalo je kod domaćih zamijenjen u 81. minuti.

Hoffenheim je u gostima s čak 4:1 nadigrao Bayer Leverkusen uz dva gola Brazilca Joelintona. Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za Bayer, dok Andrej Kramarić nije bio u sastavu gostiju.

U ostalim susretima Augsburg i Nuernberg su odigrali 2:2, dok je Schalke kod kuće slavio protiv Hannovera s 3:1.