NERVOZA NA VRHUNCU

U Realu vlada kaos; kapetan totalno pukao, morao se umiješati Luka Modrić

22.10.2018 u 17:21

Bionic
Reading

Na Santiago Bernabeu je alarmantno stanje, Real posrće iz utakmice u utakmicu, a da je atmosfera u momčadi na rubu incidenta dokazuje i snimka s treninga

Real je aktualni europski prvak, sastav od kojeg se zahtjeva da pobjeđuje, ali i igra lijepo, no u novoj sezoni 'kraljevski klub' ne izgleda nimalo šampionski. Iz Madrida je otišla najveća zvijezda Cristiano Ronaldo, stalno se remeti mir najavama transfera nekih drugih igrača koji su ostavili duboki trag, a sve dodatno narušavaju slabi rezultati (i igra) pa tako Real pet susreta u nizu nije osjetio slast pobjede (od toga četiri poraza).

Sve je izglednije da bi novi trener Julen Lopetegui mogao uskoro postati 'bivši', a u prilog mu ne ide ni stanje u svlačionici, jer je jasno da je nervoza sve veća. Tako je živce na treningu izgubio i kapetan momčadi Sergio Ramos.

Za vrijeme odrađivanja jedne vježbe mladi Sergio Reguilon se bacio za jednom loptom i nespretno zakačio stopera Sergija Ramosa po nosu. Realov stoper je pukao, zatim uzeo loptu i napucao Reguilona, a iako je vježba prekinuta nastavio je prigovarati i dobacivati suigraču, a uz to je još jednom napucao loptu u njega.

Sergio Ramos napao suigrača na treningu Izvor: Društvene mreže

Na kraju je Luka Modrić dotrčao do Ramosa, zagrlio ga i nešto mu šapnuo, pa se španjolski reprezentativac primirio, ali jasno je da puno toga u Madridu nije idealno, jer se zbog takvih slučajnih nezgoda na treningu ne napadaju suigrači, a posebno to ne smije napraviti kapetan.

  • +10
La liga, Real Madrid - Levante Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nešto kasnije oglasio se Sergio Ramos preko društvene mreže.

'Iako to tako ne izgleda, ovakve situacije se često događaju. No, to nije isprika za moje ponašanje. Moja reakcija nije smjela biti takva. Uvijek moramo ići sto posto, jel' tako Regui? Na kraju, važno je zajedno pobjeđivati napisao je Ramos, a javio se i mladi suigrač.

'Uvijek uz momčad i kapetana, sutra idemo po pobjedu', napisao je Sergio Regulion.