neupitna klasa

U nedjelju je u suzama otišao sa stadiona, a sada već ima novi klub: Luis Suarez vraća se u najjaču svjetsku ligu?

16.05.2022 u 16:20

Bionic
Reading

Urugvajski napadač, 35-godišnji Luis Suarez, koji je već osam sezona u Španjolskoj, od čega šest kao igrač Barcelone, te posljednje dvije kao igrač madridskog Atletica, u nedjelju je odigrao posljednju utakmicu na Wanda Metropolitano stadionu, u crveno-bijelom dresu

Mnogi bi u njegovim godinama već odmarali te uživali u plodovima igračke karijere, no Luis Suarez još uvijek ne namjerava otići s nogometnih terena.

Nema ni potrebe, jer još uvijek može igrati na najvišem nivou, što je pokazivao i u dresu madridskog Atletica, u kojem je proveo posljednje dvije sezone, i za kojeg je u 82 utakmice zabio 34 gola.

U nedjelju je posljednji put istrčao na stadion Wanda Metropolitano kao igrač Atletica, a trener Simeone priuštio mu je i ovacije navijača, izvadivši ga 20-tak minuta prije kraja utakmice kako bi ga navijači pozdravili.

Naravno, sve je to izazvalo pregršt emocija, pustio je i suzu, ali njegov će se život nastaviti i nakon ove sezone.

Dugo se kalkuliralo gdje bi mogao nastaviti karijeru, hoće li se vratiti u Urugvaj.

Međutim, prema informacijama koje stižu s Otoka, Luis Suarez priključit će se bivšem suigraču iz Liverpoola, Stevenu Gerrardu, koji radi kao menadžer Aston Ville. A u dresu kluba iz Birminghama, dočekat će ga i Philippe Coutinho, s kojim je pak 2018. godine dijelio svlačionicu Barcelone.

Inače, Suarezu je igranje u najjačoj ligi svijeta poznata stvar, jer prije prelaska u Barcelonu, tri i pol sezone bio je igrač Liverpoola.