kritizirani napadač

U Madridu pronašli krivca za krizu Reala: Nemaš isprika, Ronaldo ti više ne čuva leđa...

04.10.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon iznenađujućeg poraza u Moskvi od CSKA, tema Realove rezultatske krize aktualna je u Španjolskoj, a ponovo su se rasplamsale kritike na račun Karima Benzeme...

Iza aktualnog prvaka Europe teških je desetak dana tijekom kojih u tri utakmice nije zabio niti jedan pogodak, uz dva poraza u Sevilli i Moskvi te remi u gradskom derbiju protiv Atletica.

  • +3
Liga prvaka: CSKA M. - Real M. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Takva napadačka kriza 'kraljevskog kluba' se ne pamti pa su se očekivano rasplamsale kritike na račun centralnog napadača Karima Benzeme koji doduše ima četiri postignuta gola u Primeri ove sezone, no u zadnje vrijeme upao je u novu krizu, a protiv CSKA je uspio tek glavom zatresti gredu.

'Kapetan, ali od njega ništa. Imao je još jednu od onih njegovih utakmica koje je teško podnijeti. Mora zabijati golove, ali u Moskvi nije igrao ni nogomet. Bez Cristiana nema više isprika koje vrijede. Na utakmicama moraš zabijati,' poručuje Benzemi najugledniji španjolski sportski list Marca koji ga je proglasio najgorim pojedincem na terenu u utorak, u utakmici koju je odlučio svojim pogotkom mladi hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić.

S kritikama na račun Benzeme ne slaže se Julen Lopetegui.

'Igrao je u svim našim utakmicama i imamo potpuno povjerenje u njega,' izjavio je trener Reala.

U subotu na neugodnom gostovanju kod Alavesa Benzema, Modrić i društvo imat će priliku prekinuti svoju sušu i popraviti dojam uoči reprezentativne stanke...