teška odluka

U Madridu nemaju pojma što da rade s Vrsaljkom: On je trenutno najveća nepoznanica

30.06.2019 u 17:13

Bionic
Reading

Nakon što je zbog operacije koljena propao prelazak Šime Vrsaljka iz Atletica u Inter, madridski klub čeka završetak rehabilitacije kako bi odlučio što dalje s hrvatskim braničem...

Naš 27-godišnji reprezentativni desni bek doživio je svoj vrhunac prošle godine kada je s Atleticom osvojio Europsku ligu, a onda i s Hrvatskom srebro na SP-u u Rusiji, no karijera mu se zatim značajno zakomplicirala.

  • +21
Šime Vrsaljko, hrvatski reprezentativac Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Otišao je na posudbu u Inter u kojem nije imao punu minutažu, ponajviše zbog problema s koljenom kojeg je na kraju odlučio operirati.

Vrsaljko se trenutno nalazi na oporavku koji bi trebao trajati osam do deset mjeseci, a trajni prelazak u milanski klub zbog toga je propao.

Španjolski dnevnik Marca naglašava kako u Atleticu još uvijek nemaju pojma što da naprave s Vrsaljkom te će čekati kraj ove kalendarske godine da donesu konačnu odluku.

Šime ima ugovor s crveno-bijelima do 2022. godine i definitivno se dokazao kod Diega Simeonea, ali nepoznato je hoće li biti jednako pouzdan branič nakon što se oporavi od ove teške ozljede ligamenata koljena.

U svakom slučaju, oporavak Vrsljaka i redovito igranje važni su i za hrvatsku reprezentaciju uoči Eura 2020. godine pa se možemo samo nadati da će biti onaj stari kad se vrati na travnjak...