najprodavaniji dres

U Madridu ludnica oko Modrića na vrhuncu: Real se tome nije nadao

20.07.2018 u 09:31

Bionic
Reading

Španjolski As saznaje kako je dres Luke Modrića nakon odlaska Cristiana Ronalda iz Reala postao najtraženiji u Madridu...

Naš 32-godišnji veznjak proglašen je najboljim nogometašem proteklog SP-a, a u Madridu je zavladala totalna ludnica oko njega. Naime, španjolski dnevnik As saznao je kako je dres Luke Modrića postao najtraženijim nakon što je klub napustio Cristiano Ronaldo.

  • +13
Luka Modrić - zvijezda Real Madrida i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Portugalac je nakon prelaska u Juventus prodao više od pola milijuna dresova i donio klubu zaradu veću od 50 milijuna eura, a koliko je točno Lukinih dresova prodano nakon SP-a iz Reala nisu htjeli otkriti.

'Najbolji igrač Svjetskog prvenstva pretvorio se između ostalog i u novog idola navijača Reala,' piše dnevnik As te naglašava kako pokušaj povećanja prodaje Benzeminih dresova nije uspio pa Isco, Asensio i Bale ostaju ispred njega, kao i Keylor Navas kojeg posebno cijene kupci iz Latinske Amerike.

U svakom slučaju, u Realu se nisu nadali da bi Modrić i u jednom trenutku mogao postati najtraženiji kad su u pitanju klupski dresovi, s obzirom da je riječ o igraču koji nije bio medijski razvikan i nije se nikad gurao u prvi plan. No, čudesni uspjeh u Rusiji učinio je svoje...