DRUŽENJE REALOVACA

U Madridu gužva od hrvatskih reprezentativaca

17.12.2013 u 08:58

Bionic
Reading

Blagdansko raspoloženje u madridskom Realu iskoristili su za druženje nogometaša i košarkaša na Božićnom domjenku. Bila je to prilika da se još bolje upoznaju i dva hrvatska reprezentativca

Kraj je godine, bliži se Božić i to je vrijeme kada se skupljaju dojmovi iz godine koja se bliži kraju, ali i vrijeme kada se rade domjenci na kojem se ljudi opuštaju i uživaju. Tako je madridski Real organizirao tradicionalni domjenak za članove svog sportskog društva. Za istim stolom su se našli nogometne i košarkaške zvijezde 'kraljevskog kluba' iz Madrida.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić iskoristio je priliku te se družio s Draperom, hrvatskim košarkaškim reprezentativcem te ga je upoznao s nogometnim zvijezdama. Američki košarkaš s hrvatskom putovnicom pohvalio se fotografijom zajedno s Modrićem, najskupljim nogometašem svijeta Garethom Baleom, ali je u kadar 'uletio' i Brazilac Marcelo.

'Odlično sam se proveo družeći se s našim nogometašima na božićnom domjenku. Super su dečki', napisao je na svom Twitteru hrvatski košarkaški reprezentativac Dontaye Draper.

U svakom slučaju, druženje košarkaša i nogometaša Reala bila je prilika za bolje upoznavanje, ali i dobru zezanciju.