HOĆE LI LUKA IZDRŽATI?

U Madridu budno prate Čačićevu Hrvatsku i strepe za Modrića!

08.11.2016 u 10:37

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama španjolske Marce, hrvatski izbornik Ante Čačić dobio je od Reala dopuštenje koristiti Luku Modrića u utakmici protiv Islanda, što će biti i generalna proba našeg veznjaka za gradski derbi protiv Atletica. Svi se nadaju da će ostati zdrav u subotu na Maksimiru...

Hrvatski 31-godišnji reprezentativac ozlijedio se prije prethodnih utakmica naše izabrane vrste protiv Kosova i Finske, a zbog operacije koljena izbivao je s terena mjesec dana. Na travnjak se vratio ove nedjelje, odigravši pola sata u lakoj pobjedi Reala protiv Leganesa.

Prema tvrdnjama dnevnika Marce, Ante Čačić pozvao je Luku Modrića za utakmicu protiv Islanda uz blagoslov Reala. U Madridu vide tu utakmicu kao generalnu probu za gradski derbi Reala i Atletica koji je na rasporedu 19. studenog i nadaju se da će Modrićevo koljeno izdržati i da neće biti nikakvih problema.

Zinedine Zidane ima plan Luku gurnuti u prvi sastav u toj iznimno važnoj utakmici, ali tek ako položi ispit protiv Islanda i pokaže da je spreman izdržati sve napore koje nosi jedan nogometni susret.

Što se prijateljske utakmice protiv Sjeverne Irske tiče 15. studenog, vjeruje se da Čačić neće previše koristiti Modrića, jer bi dva nastupa u tri dana ipak bila previše uoči gradskog derbija za koji mora ostati svjež...