torino tuguje za hrvatom

U Juventusu se hvataju za glavu, a navijači bjesne zbog prodaje Mandžukića: 'Najgluplji potez, vrijedi više od Higuaina i Dybale'

13.02.2020 u 08:05

Bionic
Reading

Navijači Juventusa bijesni su zbog prodaje Marija Mandžukića koji bi im sigurno pomogao u borbi za naslov prvaka s Interom

Mario Mandžukić je ove zime nakon pet godina provedenih u Juventusu kao slobodan igrač otišao u katarski Al-Duhail. Za svoj novi klub je zabio i prvi gol u službenoj utakmici i to u Azijskoj Ligi prvaka. Mandžo je svoju momčad doveo u vodstvo protiv Persepolisa kojeg vodi Branko Ivanković već u prvom kolu, a na kraju je Al-Duhail slavio s 2:0.

Mandžin prvijenac za novi klub nisu sa simpatijama samo pratili navijači u Hrvatskoj, već i oni u Italiji gdje je donedavni hrvatski reprezentativac ostavio dubok trag. Navijači njegovog donedavnog kluba Juventusa još se ne mogu pomiriti s njegovim odlaskom iz kluba i smatraju da je ekipa jako puno izgubila kada nema njegove borbenosti.

Nakon što je zabio gol za Al-Duhail, navijači Juventusa su preplavili društvene mreže hvalospjevima na Mandžin račun i kritikama na račun kluba.

'Bio je jako glup potez riješiti se Mandžukića ako u momčadi imati nekonzistentne igrače kao što su Dybala i Higuain', napisao je jedan od navijača na Twitteru, a s njim se slažu i drugi.

Juve je u zadnje tri utakmice upisao da poraza i pao na drugo mjesto Serie A iza Intera koji je u velikom naletu. Mandžukić bi u ovoj ekipi jako puno mogao pridonijeti i održati 'Staru damu' u borbi za naslov. Zbog Maurizija Sarrija je morao otići, a sada su sve glasnija šaputanja da će i Sarri izletjeti iz kluba. Navijači se slažu, prava šteta što je žrtvovan hrvatski napadač.

'Svi koji su kritizirali Mandžu zbog manjka golova moraju prestati smišljati alibije drugim igračima zbog istog razloga. Mandžukić je pritiskao, pomagao bekovima i igrao na krilu. Primijenite iste kriterije na sve igrače…', napisao je jedan od navijača, a drugi rekao kako bi baš Hrvat bio pravi izbor ove sezone.

'Imam problem s onima koji su Mandžukića kritizirali zbog manjka golova, a sada daju alibije za Higuaina i Dybalu koji koštaju 32 milijuna eura godišnje, a zabiju zajedno koliko je zabijao Mario', napisao je jedan od fanova, a lista kritika na račun kluba je beskonačna...