povratak matea

Kovačić je ovo dugo čekao: Muci u utorak napokon dolazi kraj!

27.11.2017 u 08:10

Bionic
Reading

Mateo Kovačić trebao bi zaigrati u Kupu kralja protiv Fuenlabrade nakon što je proveo više od dva mjeseca izvan travnjaka zbog ozljede zadnje lože...

Podsjetimo, mladi 23-godišnji veznjak odlično je bio započeo sezonu i dobio je mnogo pohvala na svoj račun zbog načina na koji je čuvao Messija u španjolskom Superkupu, no sredinom rujna ozlijedio je zadnju ložu i više od dva mjeseca nije mogao igrati.

  • +6
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: David Klein/Sportimage

Kovačić je propustio sve ključne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za SP, no muci je došao kraj i već je za vikend protiv Malage sjedio na klupi Reala i bio spreman uskočiti u nuždi.

Povratak na teren Matea trebao biti se dogoditi ovog utorka, kada madridski klub u uzvratnoj utakmici 1/16 finala Kupa kralja dočekuje niželigaša Fuenlabradu i brani prednost od 2-0.

Osim Kovačića, očekuje se u tom susretu minutaža i za Garetha Balea te Keylora Navasa, koji su također imali problema s ozljedama u posljednje vrijeme.

Za Real će to biti tek rutinsko obavljanje posla, dok ga pravi ispit čeka za vikend, kada gostuje kod Athletica u Bilbau. Ako Mateo dobije priliku zaigrati i u toj utakmici, to znači da Zinedine Zidane u potpunosti računa na njega u nastavku sezone...