A BAŠ MU KRENULO...

U istom danu Hajduku stigle dvije ružne vijesti

02.03.2017 u 18:40

Bionic
Reading

Taman je 'bilima' krenulo, ali veselje nije dugo trajalo

Naime, nakon 'mršavog' remija protiv Splita u prvom kolu nastavka MAXtv Prve lige, Hajduk je prošlog tjedan s uvjerljivih 4:0 pregazio Istru i najavio svojim navijačima ljepše dane.

Međutim, samo par dana od te utakmice, disciplinski sudac HNS-a Saša Pavličić-Bekić poslao je Splićanima odluku o kažnjavanju.

'Tijekom utakmice Hajduk-Istra 1961 zapaljenja je velika količina pirotehničkih naprava u više navrata od strane gledatelja iz navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini stadiona. S obzirom na količinu zapaljene pirotehnike i učestalost takvih prekršaja na utakmicama HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 22.000 kuna'.

I dok za Splićane ovakve kazne više nisu velika novost, iako im sasvim sigurno nije jednostavno pribavljati novac i za ove troškove, tijekom dana primili su još grozniju vijest. Kako prenosi Dalmatinski portal, bočni igrač 'bilih' , Josip Juranović morat će pod nož i do kraja ove sezone više neće biti na raspolaganju treneru Carrillu. Igraču Hajduka  napukla je koščica stopala, a Hajduk je i službeno objavio da neće igrati u ožujku. No, na preporuku liječnika, Juranović se odlučio na operativni zahvat koji mu garantira stopostotni oporavak, a cijena je nešto duže izbivanje s terena.

Operativni zahvat će biti obavljen u Zagrebu, a njegovo izbivanje s terena primorat će trenera Carrilla da se trajno okrene alternativnim rješenjima za desni bok, gdje se prije svih za Osijek račun na Ardiana Ismajlija.