NEOČEKIVAN TRANSFER?

U igru za Matea Kovačića iznenada ušao klub koji je osvojio šest euro trofeja u zadnjih 15 godina

26.03.2019 u 06:01

Bionic
Reading

Lista zainteresiranih klubova za Matea Kovačića sve je duža; jasno je da će hrvatski reprezentativac biti hit u ljetnom prijelaznom roku

U ljeto bi se Kovačić trebao vratiti u madridski Real iz Chelsea gdje mu traje jednogodišnja posudba. No postoje jasne naznake da hrvatski veznjak ne želi ostati u Madridu te se pokušati ponovno izboriti za svoje mjesto u 'kraljevskom klubu'.

U zadnje vrijeme najviše se spominjao Kovačićev povratak u Italiju gdje je nekada nosio dres Intera, taj talijanski velikan ga opet želi, ali tu je sada i Roma koja isto pokušava dovesti našeg veznjaka.

Ipak, ovih dana u igru je ušao novi klub. Sportski direktor Seville Monchi iznimno cijeni Kovačića pa klub iz Andaluzije sprema ponudu za Real za koju se nada da će biti prihvaćena.

Monchi jako dobro zna svoj posao, na mjestu sportskog direktora u Sevilli je od 2000., u njegovom razdoblju klub je osvojio 11 trofeja, a više od pola europskih (pet puta pobjednik Europske lige, jednom osvajač Uefa Superkupa).

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Španjolsku momčad je napustio u travnju 2017., kada je otišao prema Romi, ali prije nekoliko dana Sevilla je objavila da se Monchi vraća službeno od 1. travnja, a on je već počeo raditi na igračkoj križaljci u kojoj ima i ime Kovačića.