kopić želi kup

U Hajduku unatoč pretrpljenom udarcu ne odustaju od ambicioznog cilja

08.01.2018 u 19:47

Bionic
Reading

Trener nogometnog kluba Hajduk Željko Kopić u ponedjeljak navečer je izjavio kako je cilj njegove momčadi u proljetnom dijelu sezone osvojiti Hrvatski kup, iako je ostao bez najboljeg napadača Ante Ercega koji karijeru nastavlja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima...

'Naš rezultatski cilj je da u nastavku prvenstva osvojimo što više bodova te da se plasiramo u finale Hrvatskog kupa i napravimo sve da osvojimo trofej,' rekao je Kopić na konferenciji za novinare.

  • +4
Ante Erceg Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Kapetan Hajduka Zoran Nižić je istaknuo kako nakon nekoliko godina bez trofeja igrači ove sezone žele osvojiti Kup.

'Svi težimo tome i dat ćemo sve od sebe da osvojimo Kup,' kazao je Nižić.

Hajduk će se za ulazak u finale Kupa u polufinalnom meču 28. veljače ove godine boriti protiv Lokomotive, dok je drugi polufinalni par Dinamo - Rijeka.

Nakon blagdanske stanke ovog ponedjeljka je prva momčad Hajduka održala trening i započela pripreme za proljetni dio sezone. Kopić je rekao kako je na pripreme prve momčadi pozvao i nekolicinu mladih igrača iz B momčadi Hajduka.

Hajduk - Inter 5:0 (20. kolo 2017./18., 17.12.), sažetak Autor: YouTube

Trener splitskog kluba prethodnih dana ostao je bez najboljeg napadača Ante Ercega koji nastavlja karijeru u arapskom nogometu, što je novi udarac za momčad nakon odlaska Nikole Vlašića u Everton prošlog ljeta, no ambicije nisu splasnule.

Hajduk će se pripremati u Splitu sljedećeg tjedna, a od 16 do 31. siječnja boravit će na pripremama u Turskoj.